0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Nyhet! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends HÄSTDRÖMMAR ... finns det några bättre? Därför bjuder vi i månadens tidning på ett pyssel där du kan tillverka en drömfångare! Och vem vet – kanske slår de in?! Du kan också göra en sparbössa. Kanske vill du börja spara till drömhästen ... Det gjorde 9-åriga Bella, och sedan köpte hon Talisman. Läs om dem båda i månadens reportage!    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Holly sitter upp Av Julie Hollings Holly kan allt om hästar. Det tror åtminstone hennes bästa vän Chloe. Så vem är det självklara valet när Chloe behöver hjälp med sin häst Amber? Holly, såklart. Det finns bara ett problem ... Holly har knappt suttit på en häst! Men det kan hon inte avslöja för Chloe. Nu gäller det att Holly lär sig rida – snabbt! Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Skymningshästen.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Skymningshästen Av Emma Raven Salma och hennes föräldrar har precis flyttat. Igen. Den här gången har de hamnat mitt ute i skogen. Grannarna är lite udda. Fast spännande. Och så har de vackra hästar. Salma känner sig genast dragen till hästarna – särskilt Luce. Hon kan inte låta bli – hon bara måste rida honom! Samtidigt börjar det hända oförklarliga saker i huset. Finns det något ute i skogen som orsakar det? Eller är det Luces fel? Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Holly sitter upp.
FRIENDS-BOK: Törst Av Lizzie Willcock Karande behöver ingen. Tycker hon. På väg till sitt sextonde fosterhem kraschar bilen hon åker med. Plötsligt är hon ensam i vildmarken. Det enda hon har med sig är en ryggsäck, en flaska vatten och en gammal bild av en mamma som hon inte har sett på åratal. Det här är hennes chans att fly från sitt gamla liv! Det finns bara ett problem – åttaåriga Solomon. Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.  
PRYL 1: Vimplar Samla dina drömmar på rad!    
PRYL 2: Bokmärke Hur långt är du i boken? Låt din hästkompis hålla koll!    
PRYL 3: Samlarkort Samla och byt de fina korten med häst- och ponnyraser från världens alla hörn! Antal: 2 paket à 6 kort      
ÖVERRASKNING: Många tidningar att spara, här kan allihop få vara.  

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan