0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends Koniken från Polen har fått ge namn åt nästa Penny & Friends-box. I tidningen finns fakta, en Penny & Stallkatten-serie och fina bilder på just temat konik. Dessutom ett nytt avsnitt av den tecknade serien WildLife plus ett gulligt reportage och ett roligt test om föl.    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Drömponnyn Av Amanda Wills Ett underligt hus högt uppe på en klippa vid havet. Och en ännu underligare faster. Som tror på magi ... Hur ska Ella stå ut en hel vecka här? Magi är ju trams! Så får hon se tavlan med den vackra ponnyn. Och blir som förtrollad. På natten drömmer hon konstiga drömmar. För det är väl bara drömmar? Eller ...? Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Ranchsommar.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Ranchsommar Av Zoe Kelvedon Det är inte första gången Kates upptåg försätter henne i knipa. Men att bli bortskickad till fasterns ranch i Argentina ... Vilket straff! Väl på plats inser Kate att läget till och med är värre än väntat. Ranchen håller på att förfalla. Hästarna är borta. Och kusinen är sur hela tiden. Vilken sommar det ser ut att bli ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Drömponnyn.
FRIENDS-BOK: En oväntad syster Av Olugbemisola Rhuday-Perkovich och Audrey Vernick Det enda som Naomi och Naomi har gemensamt är sina förnamn. Ja, och att deras föräldrar har börjat dejta varandra. Suck! Deras dejtande föräldrar tycker det skulle vara jättebra om deras döttrar blev bästa kompisar. Därför tvingar de Naomi och Naomi att gå med i en programmeringsklubb, där de båda tjejerna måste hitta ett sätt att jobba tillsammans. Men kommer de även att kunna hitt ett sätt att bli en riktig familj? Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.  
PRYL 1: Memory-spel Var finns hästens tvilling? Öva upp ditt minne!      
PRYL 2: Mjukishäst Ser du vilken ras den liknar? Nästa mjukishäst kommer i sommar. Rasen börjar på l...            
PRYL 3: Skosnören Skosnören med hästskor på. Till favoritgympisarna, kanske? Längd: ca 105 cm Material: Polyester            

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan