0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends Den modiga sorraian har fått ge namn åt nästa Penny & Friends-box. I tidningen finns fakta, en Penny & Stallkatten-serie och fina bilder på just temat sorraia. Dessutom ett voltigereportage, ett helt uppslag med medlemmarnas egna mjukishäststall och mycket annat!    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Ponnydrömmar Av Nancy Belgue Tioåriga Casey är ledsen. Favoritponnyn Blixten ska säljas. Men Casey har inte råd att köpa honom. Fast det ska ju ordnas en jojotävling i stan ... Vinsten är en stor summa pengar! Och Casey är faktiskt en riktig jojodrottning ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Vild och vacker.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Vild och vacker Av Carole Adler Lainey glömmer aldrig sin pappas löfte. När hon fyller tretton ska hon få en häst. Men det blir ingen häst. Pappa har inte råd. Så Lainey bestämmer sig för att tjäna ihop pengar själv. Hon blir erbjuden ett jobb – att träna hästen Whisky så han kan säljas. Men Whisky visar sig vara envisare än väntat. Ska Lainey någonsin få sin drömhäst? Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Ponnydrömmar och jojotrick.
FRIENDS-BOK: Runornas gåta – ett vikingamysterium Av Janina Ramirez Alva rusar genom skogen i nattens mörker med sin tama varg Fenrir. Att vara ute ensam när främlingar landat på ön, folk har försvunnit och det ryktas om en hemlig skatt är kanske inte det klokaste. Men om hon någonsin vill bli en utredare som sin farbror Magnus måste hon våga ta risker. Hon måste vara först vid brottsplatsen, innan alla ledtrådar försvunnit! Vad Alva upptäcker skapar fler frågor än svar och snart har hon påbörjat en farlig resa – kommer den att leda till sanningen eller till skatter? Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.  
Pryl 1: Pussel Bästa sysslan på sommarlovet. Mellan ridpassen, förstås! Mått: 23 x 23 cm Antal bitar: 100      
PRYL 2: Ridstrumpor Matcha med ridvantar och ryktpåse som kom tidigare i år! Funkar i både ridskor och gympadojor! Längd: 46 cm                  
PRYL 3: Frisbee Penny har hjälmen på – redo för vilda luftfärder! Diameter: 25 cm, vikbar              

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan