0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Nyhet! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends BUSIGT är månadens tema – och Stallkatten särskilt inbjuden att berätta om sina favoritbus. Du får dessutom träffa busponnyn Moye, som har ett särskilt intresse för både grimmor och krattor ... Testa också hur busig DU är och var med och tävla med ditt (eller ditt djurs) bästa bus!  
BOK – LÄSNIVÅ 1: Haflinger på rymmen Av Andrea Wandel Haflingerna på Sonnenhof hålls instängda. Flockens ledare kan inte begripa varför. De ville ju bara spana in grannens majsfält … Hästarnas ägare tror att hon har koll på busfröna. Men så hör de ljudet av gråt från skogen. Någon behöver hjälp. Haflingerligan måste rymma igen! Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER  Hingsten från havet.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Hingsten från havet Av Pamela Kavanagh Ceri tillbringar sommaren på ett tävlingsstall. Platsen, där stallet ligger, tycks höljd i mystik. Märkliga ting sker. Men det pratas inte om dem. Som Taladinn. Hingsten från havet. Olycksbådande. Onämnbar. Ses bara vid fara. Och så tidvattnet. Som kommer och går. Ständigt. Evigt. Ibland ens vän. Ibland ens fiende ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Haflinger på rymmen.
FRIENDS-BOK: Super-Sarah Av A.B. Saddlewick När du är en 12-årig klant och någon säger till dig att du har superkrafter, så är det svårt att tro dem. Men den här gången har de kanske rätt ...? Det finns ingen som är så klumpig som Sarah. Efter ännu ett misslyckande i en skolklubb blir hon tillfrågad att vara med i Flygklubben. ”Upptäck din inre kraft” är deras motto, men Sarah hade aldrig kunnat ana att medlemmarna har SUPERKRAFTER. Men kan en klumpeduns som Sarah verkligen ha superkrafter? När hela staden är i fara upptäcker hon att hon kanske har dolda talanger trots allt ... NYHET! Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.
FAKTABOK: Belöna din häst – Smart och snäll med klicker Av Paulina Tufvesson Klickerträning går ut på att belöna istället för att bestraffa. Hästen får använda sin fantasi och bjuda på goda beteenden. Och det är både roligt och enkelt – för både dig och din häst. Prova själv, så får du se!
PRYL 1: Canvasväska Hästigare än så här blir inte en väska! Mått: 25 x 30 cm
PRYL 2: Berättarkuber Kasta tärningarna och börja berätta! Innehåller: 6 tärningar, 2 stickers-ark  
PRYL 3: Samlarkort Häst- och ponnyraser från världens alla hörn. Samla korten i pärm och app! Antal: 2 paket à 6 kort
ÖVERRASKNING: Trista väggar? Inte längre!

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan