0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Nyhet! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends I månadens tidning kan du läsa om världens största häst – shirehästen. Du får också lära dig mer om hästsportgrenen Mounted Games, som tidigare kallades gymkhana. Var också med i tävlingen där du ska fota din nya mjukis-Penny och har chansen att vinna ett par snygga shortchaps! Månadens reportage handlar om hästar, sol och bad – GNÄGG så härligt!  
BOK – LÄSNIVÅ 1: Var ska Stjärnfall bo? Av Marliese Arold – Hanna! Robert! Kom fort! Det står en häst i vårt trädgårdsland! Va? En häst?! Hanna vet knappt vad hon ska säga. Fast hennes pappa vet. Hästen måste bort. Naturligtvis. Men hästen är precis en sådan som Hanna alltid önskat sig. Och både mamma och morfar förstår henne. Så, vem blir det som till sist får sin vilja igenom ...? Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Övergiven.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Övergiven Av Angela Dorsey Någon förföljer Lauren. Hon skickas därför bort för att bo hos sin faster ett tag. Och där väntar – till Laurens stora lycka – hästen Trooper på att bli hennes. På en ridtur i skogen viker Trooper plötsligt in på en igenväxt väg. Den leder till en övergiven gammal gård. Men redan vid en första anblick av stallet, förstår Lauren att det inte bara är gården som övergivits ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Var ska Stjärnfall bo?.
FRIENDS-BOK: Allys förvirrade liv Av Karen McCombie Den här boken handlar om mig, Ally, och min knäppa familj. Visst, jag gillar dem. Men ... Mina två äldre systrar bara bråkar. Min lillebror samlar på halta lytta och konstiga husdjur. Pappa har ingen koll. Och mamma ... nej, det pratar jag inte om. Sedan har jag förstås också min pojk vän (kolla in det långa mellanrummet mellan pojk och vän). Plus världens jobbigaste nya klasskompis. Kyra. som jag förväntas ta hand om! Hjälp! NYHET! Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.
HÄFTE: Mandala 12 fina bilder att måla – använd gärna färgpennorna du fick i boxen Ponnyparty!  
PRYL 1: Mjukis-Penny Äntligen är hon här – söta lilla Penny! Glada gnägg för det! Höjd: ca 10 cm
PRYL 2: Kortlek Bästa spelkorten för hästglada – med gulliga ponnyer!      
PRYL 3: Samlarkort Häst- och ponnyraser från världens alla hörn. Samla korten i pärm och app! Antal: 2 paket à 6 kort
ÖVERRASKNING: Glada hästar med klister på!

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan