0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Nyhet! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends Häng med på ÄVENTYR i månadens tidning! Testa om du är en äventyrare! Lär dig lite om uteritter och följ med Klara och hennes häst Freja ut på tur. Dessutom: rasfakta, medlemsnovell och knep & knåp. Precis som vanligt. Och så Penny & Stallkatten. Såklart!    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Pysen & Petrine Av Kirsten Sonne Harild En ponny som första pris. Petrine tycker inte det låter något vidare. Men mamma envisas med att köpa en lott. Och vinner! Vad ska Petrine göra nu? Hon har aldrig ridit! Den där toviga lilla ponnyn ser dessutom ut att både kunna sparkas och bitas ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Stallet vid Björkgården.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Stallet vid Björkgården Av Lena Ollmark Selma och Kajsa är glada. De ska tillbringa hela sommaren på landet. Tillsammans. Med varsin sommarhäst. Hästarna hyrs in i ett stall som tillhör Björkgården. Men med stallet följer en spökhistoria. Och händelser som tyder på att den är sann! Saker och hästar försvinner spårlöst. Något otäckt hänger på höloftet. Ljud hörs, som påminner om gråt. Men så en dag – i sina försök att förstå – hittar tjejerna någonting under en kista i sadelkammaren. Kanske kan fyndet hjälpa dem ... Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Pysen & Petrine.
FRIENDS-BOK: Amelias räddning Av Becky Citra Amelias värld rasade samman när hennes föräldrar flyttade isär och hon var tvungen att lämna sitt gamla liv bakom sig. Så när Duke och Gabriella flyttar in i källaren med alla sina djur, känner Amelia att något roligt äntligen händer igen! Men det är inte så lätt att gömma en massa djur, speciellt inte från Amelias mamma ... Amelia tänker dock göra vad som helst för att få behålla sin nyfunna familj. Vad som helst. NYHET! Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.
PRYL 1: Ridstrumpor Lika snygga i gympaskorna som i ridskorna! Storlek: One-size    
PRYL 2: Tygkasse Ner med äpple, vattenflaska och mobil – så är du redo för äventyr! Mått: ca 32 x 33 cm  
PRYL 3: Samlarkort Häst- och ponnyraser från världens alla hörn. Samla korten i pärm och app! Antal: 2 paket à 6 kort      
ÖVERRASKNING: Nycklar här och nycklar där. Med denna vet du var de är!  

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan