0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends Den vackra connemaran har fått ge namn åt nästa Penny & Friends-box. I tidningen finns fakta och fina bilder på just temat connemara. Dessutom kan du läsa ett nytt avsnitt av den tecknade serien Rascal, du får tips om stallregler, kul knep och knåp och mycket annat!    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Ponnytokiga prinsessan Av Diana Kimpton Ett kungligt stall fullt av hästar. Låter toppen, eller hur? Men för prinsessan Ellie består livet mer av vinklektioner än ridlektioner. Trist! Som tur är låter den nya stallskötaren henne hjälpa till i stallet. Men vad är det för mystisk flicka som smyger runt bland hästarna? Kan hon vara inblandad i ponnyn Sundances försvinnande Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Westerndrömmar.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Westerndrömmar Av Kiersi Burkhart & Amber Keyser Ella ser fram emot sommaren på ranchen. Hon ska visa att hon är bäst på hästryggen. För att rida – hur svårt kan det vara?! Fast hästen Figure Eight vill inte alls lyssna på henne. Hur ska de då vinna westerntävlingen? Den enda som kan hjälpa dem är Jordan – tjejen som inte pratar med någon. Tur att Ella inte ger upp så lätt! Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Ponnytokiga prinsessan.
FRIENDS-BOK: Emily Sparkes och kompiskatastrofen Av Ruth Fitzgerald Precis när Emily fått ett nytt småsyskon så flyttar hennes bästa kompis hela vägen till WALES! Det ligger ju typ i andra änden av landet! Som om det inte var illa nog riskerar hon att bli ihop-parad med Tönt-Gavin på den kommande skolutflykten. Ehhh, nej tack?! När den nya tjejen Chloe börjar i klassen ser Emily sin chans att slippa Tönt-Gavin och bestämmer sig för att försöka bli hennes nya bästis. Men Zusanna, Emilys ärkefiende, har exakt samma plan … Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.  
Pryl 1: Faktabok Allt om connemaraponnyn! 58 sidor fakta, foton och fylla-i.    
PRYL 2: Pennfodral Förvara smart och snyggt! Fina suddisar och pennor ska såklart visas upp. Mått: 20 x 7 cm.                    
PRYL 3: Pennor Pennor för hästiga uppsatser!                
PRYL 4: Suddgummi Söta suddisar håller rätt på texten! Mått: 4,5 x 2 cm.

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan