0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från Penny & Friends!   För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. FRIENDS-BOK! Du som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2 får istället en Friends-bok i din box. Läs mer om den aktuella Friends-boken här nedanför.
MEDLEMSTIDNING: Penny & Friends Shetlandsponnyn från Shetlandsöarna har fått ge namn åt nästa Penny & Friends-box. I tidningen finns fakta, en Penny & Stallkatten-serie och fina bilder på just temat shetlandsponny. Dessutom premiäravsnittet av den roliga tecknade serien Rascal!    
BOK – LÄSNIVÅ 1: Ett hem för Merlin Av Tina Nolan En dag kommer ett dräktigt sto till Evas mammas djurräddningscenter. Fölet i magen föds snart och Eva blir överlycklig! Den lille får namnet Merlin. Men vad ska hända med honom om räddningscentrets sura granne får som hon vill och stället läggs ner ...?! Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Foxfire i fara.
BOK – LÄSNIVÅ 2: Foxfire i fara Av Linda Crammond Såld?! Pappa måste skoja! Inte kan han ha sålt Kiris älskade Foxfire?! Nog för att de har ont om pengar ... Och visst, Foxfire var egentligen inte Kiris häst. Men hon måste få tillbaka honom! När Kiri träffar sin vän Roxanas gammelmormor förstår hon att läget är allvarligare än hon anat. Den gamla gumman kan se in i framtiden. Och hon ser en häst i fara ... Kan det vara Foxfire? Du som prenumererar på Penny & Friends får denna bok ELLER Ett hem för Merlin.
FRIENDS-BOK: Dansa i snön Jean Little Som treåring hittades Min övergiven. Hon har ingenting. Inga föräldrar, ingen födelseattest, inga bilder från när hon var liten. Hon har flyttats från det ena fosterhemmet till det andra, men aldrig precis före jul - som nu. Det ser mörkt ut, ändå kan Min inte låta bli att hoppas på ett mirakel. Och kanske blir hon bönhörd, för om det är någon som kan utföra mirakel är det just doktor Jessica Hart. Samma Jessica som plötsligt sveper med Min in i en ny och okänd värld ... Friends-boken skickas till den som har samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2.  
FAKTABOK: Pennys kompis: Shettlandsponny Allt om söta shetlandsponnyn! 58 sidor fakta, foton och fylla-i. En ny ”Pennys kompis-bok” kommer till våren ...    
PRYL 1: Origami-set Vik hästhuvuden av papper! Perfekta som bokmärken!      
PRYL 2: Halsband Bling på ena sidan, ”guld” på andra. Häst: ca 3x2,5 cm Kedja: ca 49 cm          

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna.


Till Föräldrahörnan